A szépség megőrzése

Lehet, hogy a test-lélek-szellem egységének megőrzése az “örök fiatalság” titka? Lássuk, mire figyeljünk fiatalságunk megtartásáért!

Fontos a belső mosoly

Mindenki ismeri Mona Lisa mosolyát, azt az átható erőt és szépséget, ami a híres festményt átjárja. A lélek szépségének tükröződése tény, és már-már elcsépeltnek tűnik, de működik! Minden arcot megfiatalít és megszépít a lélek harmóniája, boldogsága, így az elsőszámú trükk, a pozitív gondolkodás, a belső harmónia, és a boldogságérzés elsajátítása.

Sok múlik a táplálkozáson

“Azzá leszel, amit eszel!” szoktuk mondani, erre érdemes kicsit több figyelmet fordítani. Együnk sok gyümölcsöt, zöldséget, aki húst fogyaszt, lehetőleg több halat. A vitaminok, ásványi anyagok, probiotikumok megfelelő mennyiségű bevitele a csontok, izmok, ízületek minőségét, bőrünk, hajunk szépségét, szemünk csillogását és fiatalságunk megőrzését is segíti.

Hidratáljunk

Milyen banális és mennyire jól működik! A megfelelő mennyiségű és jó minőségű folyadékbevitel éveket fiatalíthat! Iktassuk ki a sok károsító üdítőitalt, kávézás helyett a teázást ajánlom, csapvíz helyett tiszta ásványvizet fogyasszunk, és a napi folyadékbevitelt emeljük minimum 2,5-3 literre. Az eredmény? Puhább, selymesebb, rugalmasabb, ragyogóbb bőr, jó közérzet!

Sportoljunk

A mozgás nemcsak a testet, a lelket is karbantartja. Az izmok és ízületek edzettsége és rugalmassága elengedhetetlen része a fiatalság megőrzésének. Fiatalító edzéstervek bármelyik személyi edzővel összeállíthatók.

Fiatalító kozmetikumok

A modern technológiáknak köszönhetően fantasztikus fejlesztések, kozmetikumok segítik fiatalságunk megőrzését. Az adott életkornak és nemnek megfelelően kikísérletezett lemosók, tonikok, krémek, maszkok, fürdetők, testápolók stb.… megszépítik használójukat. A különböző cégek reklámozását mellőzve annyi lenne a tanács, hogy lehetőleg olyan kozmetikumokat vásároljunk, melyek jó minőségűek.

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.