Férfi pénztárca divatosan!

A mai világban, a személyi igazolványunk, valamint minden iratunk bank kártya méretű. Nagyon fontos, hogy a pénztárca megvásárlása előtt eldöntsük hány darab irat- és kártyatartó helyre lesz majd szükségünk. Ezért új pénztárca vásárlása előtt célszerű kivenni a régi pénztárcánkból az összes iratunkat és kártyánkat. Selejtezzük ki azokat a darabokat, amelyeket már nem akarunk használni az új pénztárcánkban. Így pontosan rendelkezésünkre áll hány darab irattartó és kártyatartó helyre lesz szükségünk az új pénztárca megrendelésekor.

Két- és háromrétegű

A kétrétegű pénztárca klasszikus stílusú, két részből álló, félbehajtható tárca. Általában kártyafoglalatokkal, bankjegyrekesszel és átlátszó személyazonosító ablakkal rendelkezik. A háromrétegű pénztárca hasonló a kétrétegű tárcához, de három, harmadokra hajtogatható részből áll. Általában kártyafoglalatokkal, bankjegyrekesszel és átlátszó személyazonosító ablakkal rendelkezik.

Pénzcsipesz és elülső zsebes

A pénzcsipesz egy kicsi, vékony pénztárca, amelyet készpénz és néhány kártya tárolására terveztek. Jellemzően egy fémcsipesszel rendelkezik, amely összetartja a bankjegyeket. Az elülső zsebes pénztárca olyan vékony pénztárca, amelyet úgy terveztek, hogy a nadrág vagy a kabát elülső zsebében hordja. Jellemzően kártyahelyekkel és egy bankjegyrekesszel rendelkezik.

Utazáshoz való és a kártyatartó

Az utazási pénztárca egy nagyobb méretű pénztárca, amelyet úgy terveztek, hogy útlevelét, úti okmányait és valutáját tárolja. Jellemzően több rekesszel rendelkezik, és gyakran RFID-blokkolással rendelkezik a személyazonossági lopások megelőzése érdekében. A kártyatartó egy kisebb pénztárca, amelyet úgy terveztek, hogy csak néhány kártya tárolására alkalmas. Ideális azok számára, akiknek nincs szükségük készpénz vagy más tárgyak szállítására.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.