Taxi Siófokon – mindig van rá igény, és nem is kicsi!

Sokszor merül fel a kérdés marketing körökben, hogy vajon van-e igény taxisokra, vagy sincs? Mit állíthatunk ezzel kapcsolatban? Van kereslet jó fuvarosokra, ha szeretnénk taxival utazni, akkor mindig lesz valaki, aki segítene nekünk a szállításban?

Hogyan néz ki egy taxitársaság szervezeti felépítése?

Gyakori kérdés lehet – hogy mégis hogyan néz ki egy taxitársaság szervezeti felépítése? A társaság felel a fuvarszervezésért, a társaság mindig tisztában van azzal, hogy ez nagy felelősség – a taxisoknak mindig kell hívást kapniuk annak érdekében, hogy folyamatosan pörögjön a munka. A taxisok pedig tőlük különálló üzleti partnerek, akik saját maguk felelnek mindenért.

Sokan magánban csinálják a térségben

Sokan magáncégként csinálják a térségben ezt a munkát, tehát, nem társaságnál – hiszen, Siófok egy kicsi város. Ennek köszönhetően a vállalkozók rendelkeznek egy saját weboldallal, amire hirdetést adnak fel – ez lenne az egész üzleti modell.

Fontos meggondolni, hogy az adott hely mennyire könnyen megközelíthető

Mennyire lehet könnyen megközelíteni az adott helyiséget? Például, Balatonlellén elég szűk utcák vannak, és hosszúkás az egész várostérség – ennek köszönhetően teljesen más az egész transzferálás, mint a taxizás Siófok belvárosában.

Mikor találhatunk jó fuvarost?

Leginkább este és délután dolgoznak a taxisok, hiszen ilyenkor jön rengeteg visszahívás, és megkeresés – az emberek este buliba mennek, és kell valaki, aki hazajuttatja őket, de nyaralásra érkező embereknek is kellhet segítség.

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.